Vopsirea lemnului din exterior nu mai pare imposibila cu ajutorul vopselelor TonCorner

Suprafetele din exteriorul locuintei sunt supuse constant la fenomene ce le pot distruge in timp aspectul estetic. Ploaia, zapada, umiditatea crescuta, expunerea directa in bataia soarelui, pot fi factori extrem de nocivi asupra oricarui tip de vopsea aplicat pe lemnul din exterior. La TonCorner ne-am dorit sa cream o formula de vopsea lemn exterior care sa poata face fata pentru o perioada indelungata acestor conditii nefavorabile. Astfel ca, dupa ani de investitii in acest sens, am resit sa dezvoltam o formula extrem de rezistenta si eficienta, care protejeaza si infrumuseteaza orice suprafata lemnoasa.  

Vopsea exterioara lemn si metal

Schimbati aspectul locuintei dumneavoastra cu vopselele TonCorner

Felul in care locuinta arata pe exterior dezvaluie o serie de aspecte de baza despre personalitatea proprietarului. Tocmai de aceea, in alegerea vopselelor este foarte important sa tineti cont de ceea ce va place, va reprezinta si se potriveste intocmai felului dumneavoastra de a fi. Fie ca sunteti adeptul stilurilor clasice, mai potolite, in nuante neutre si fara prea multe elemente de detaliu, fie ca va place sa experimentati constant, iubiti culoarea si nu aveti limite in ceea ce priveste exploatarea creativitatii, la TonCorner va asiguram o gama foarte variata de nuante si culori la vopseaua pentru lemn exterior, in asa fel incat sa ne asiguram ca exista o varianta optima pentru fiecare client ce ne alege drept colaborator in procesul de decorare al casei.

De asemenea, in cazul in care nu va puteti decide cu privire la texturile si nuantele cele mai potrivite in raport cu celelalte elemente deja existente in locuinta, asiguram si sedinte de consultare personalizata telefonic sau chiar la domivciliu, prin delegarea unui specialist care sa va ofere consultanta direct de la fata locului.

Calitatea desavarsita a vopselelor destinate lemnului exterior de la TonCorner face ca reaplicarea sa nu reprezinte o conditie necesara in vederea unui aspect placut pentru mai mult timp. Formula este extrem de maleabila si opaca, ceea ce garanteaza aplicarea uniforma inca de la primul strat. In plus, dispune de o rezistenta incontestabila, ceea ce face ca urmele de uzura sa apara foarte tarziu de la momentul aplicarii.

Livrare rapida direct la usa clientului

Viteza cu care se misca lucrurile in viata fiecaruia dintre noi ne face sa ne dorim ca livrarea vopselei sa nu reprezinte un factor care sa incetineasca procesul de renovare si de aceea ne straduiom sa oferim servicii cat mai rapide cu putinta. Asadar, pe langa rapiditatea de aplicare pe care o confera vopseaua noastra, vream sa va ajutam si mai mult din acest punct de vedere oferindu-va livrare prin curier rapid oriunde in tara, pentru doar 19 pentru primul kg si 1,6 lei pentru fiecare kg in plus.

Leave a Comment