Trei culori cunosc pe lume

Armonia unui popor o sa o remarcati dupa drapelul sub care traiesc. Majoritar, insa, steagurile au trei culori. Vom vorbi astazi despre cele trei culori ale drapelului Romaniei. Am citit ca au fost culorile Atalantilor. Or fi fost, nu cunoastem.
Argesanu spunea ca la evrei Sfantul Duh este un principiu feminin. Si, in fapt, asa este. Daca va veti gandi ca noi lucram cu LUMINA, cu MAREA SURSA iar cuvantul Duh pare usor instrainat de romani, atunci poate vom remarca coincidenta de “gen”. Dar nu este o demonstratie completa, ci o sub-teorie.
Corpul uman este alimentat energetic prin 7 centri, cunoscuti drept chakre (din sanscrita, unde inseamna roti). Fiecare centru in parte, fiecare chakra, este responsabila de anumite insusiri pe care le da omului. Astfel avem:
Chakra 1: A radacinii (impamantare)
C2: A sexului (tine de organele sexuale si nu numai)
C3: A plexului solar (de putere)
C4: A inimii (iubire)
C5: A gatului (comunicare)
C6: A celui de-al treilea ochi (a nu se confunda intre ele – la fel cum chakra inimii nu este inima si nici in inima) (clarviziune)
C7: A coroanei (Dumnezeire)
Se cunoaste ca chakrele 5-6-7 apartin lui Dumnezeu, adica energia lor nucleica vine de la Dumnezeu. ERU. ILUVATAR. Ele tin exclusiv de cunoastere.
Chakrele 3-4 tin de Iisus, MANWE, MANU, EMANUEL si prin ele gasim iubirea.

Ne amintim ca Plexul Solar este Inima Spirituala. Emotiile le simtim in stomac. “Iubirea trece prin stomac” – inteles gresita astazi.
Chakrele 1-2 tin de Sfantul Duh. Adica impamantarea, procreerea. Se spune ca pacatele impotriva Sfantului Duh nu sunt iertate niciodata. Si pare logic daca ne gandim ca Sfantul Duh sau Sursa de Lumina este o energie feminina. Pentru ca numai prin energia feminina se poate da viata fizica. Tot ce se naste pe Pamant, se naste prima data prin MAREA SURSA, apoi prin corespondentul ei, chakra 2 prin care se deschide poarta prin care patrunde viata, noul spirit.
Si iata TRINITATEA. NU EXISTA SFANTA PATRIME !!! Sau daca exista se refera la orice altceva, dar nu la TATAL, FIUL si MAICA. Iar ce e SUS este si JOS. Si veti vedea ca intr-un Regat pamantean, exact asta este ordinea importantei: REGELE, FIUL, REGINA. Cele 3 culori spectrale indestructibile in Universul nostru: ALBASTRU – TATAL, GALBEN – FIUL, ROSU – MAICA. Aceste 3 culori le regasiti in cele 3 segmente chakrale impartite cap, piept si sacral. Verticalitatea lor pe drapel inseamna ca ele vin pe axe verticale din SUS in JOS.
Restul, fiecare pentru el!