Softul pe care sa te bazezi cand ai o agentie de turism

Daca lucrezi in domeniul turismului, cu siguranta, sunt sanse mari ca 2020 sa nu fi fost cel mai bun an pentru tine. Multe agentii s-au vazut a fi nevoite sa se adapteze conditiilor actuale, iar acesta poate fi considerat un moment bun pentru a face investitii in solutii care sa duca la cresterea eficientei. Amintim in acest sens de un soft pentru rezervari turistice propus de catre cei de la Quick Sell.

Sunt multi cei care aleg sa isi pregateasca o vacanta pe cont propriu si nu se mai folosesc de serviciile unei agentii de turism. In schimb, daca aceasta din urma ar oferi o experienta placuta pentru fieare client, cu siguranta, nu vor aea de pierdut. Un soft rezervari turistice ajuta foarte mult in acest sens, motiv pentru care Quick Sell vine in sprijinul tuturor tour operatorilor.

Bineinteles, sunt multe detalii care trebuie sa fie stiute de catre oricine, incepand de la faptul ca nu exista taxe pe care trebuie sa le platesti pentru a putea colabora cu cei de la Quick Sell si totul se pune in practica in decurs de numai cateva minute. Sistemul propus este chiar gratuit, dispune de suport tehnic non stop si este nevoie doar de un simplu abonament. Pretul sau este modic in comparatie cu toate avantajele oferite la schimb. Prin intermediul acestui software se deschid usile catre unii dintre cei mai mari furnizori din domeniul turismului si nu iti va fi deloc dificil sa ii alegi pe cei mai buni. Cu alte cuvinte, ai parte de conditiile ideale pentru a putea oferi clientilor exact ceea ce isi doresc.

De asemenea, sa ai propria agentie care sa lucreze in domeniul turismului devine o sarcina mult mai simpla intrucat Quick Sell te ajuta sa sari peste multe etape. Se pot pune la punct fel si fel de site-uri eficiente, chiar de la zero, care sunt intuitive, usor de folosit de catre utilizatorii care sunt in cautarea unei vacante de vis in toata lumea.

Orice informatie poate sa intereseze pe cine referitor la vacanta sa este disponibila de acum direct in acelasi motor de cautare care este foarte bine optimizat. Nu conteaza daca vorbim despre hoteluri, pensiuni sau vile, despre mijloace de transport sau alte servicii, totul este disponbil la doar un click distanta.

Quick Sell aduce mai aproape o lista care curpinde peste 60 de furnizori din lumea turismului, iar lista acestora este actualizata constant. Conexiunea se face prin intermediul XML / API fara nicio problema, astfel ca un simplu motor de cautare de acest tip se dovedeste a fi o aditie importanta pentru fiecare agentie de turism, mai ales ca solutia este disponibila in versiunea desktop si de mobil.

Leave a Comment