Promotii foarte bune la automobile Dacia

Dealer certificat Dacia, la Auto Cobalcescu gasiti o varietate de modele marca Dacia, insa anumite promotii la automobile Dacia, care sunt adresate exclusiv persoanelor fizice, prezinta anumite avantaje in raport de calitate si pret, respectiv modele selectate de catre noi.

 5 promotii marca Dacia

Sub deviza „Niciun drum nu e dificil pentru Duster”, Modelul Duster Essential TCe 90, poate fi achizitionat la pretul de 13.600 € cu TVA. Printre echipamentele incluse enumeram ESP si ASR, limitator de viteza, computer de bord,  inchidere centralizata, sistem de monitorizare a presiunii in pneuri, senzor de lumina, plus altele.

Din promotia noastra face parte si noul model Sandero Stepway Essential TCe 90, la pretul redus de 12.050 € cu TVA. Printre echipamentele incluse enumeram Media Control aplicatia Dacia Media Control, asistenta la pornirea din rampa, senzori de parcare fata si spate si altele.

Am inclus in aceasta promotie si noul model Sandero Stepway Essential ECO-G 100, pe care il puteti achizitiona la pretul de 12.250 € cu TVA. Ca si echipamente incluse Media Control aplicatia Dacia Media Control, asistenta la pornirea din rampa, senzori de parcare fata si spate, portbagaj confortabil si altele.

A patra promotie vizeaza noul model Sandero Stepway Comfort TCe 90, la pretul redus de 12.950 € cu TVA. Cutia de viteze este manuala, are 90 CP, carburantul benzina, iar consumul mixt estimat de noi este aprotimativ 4.9 – 5 l/100 km. Printre echipamentele incluse enumeram directie asistata electric, Tapiterie textila specifica “Stepway”, Jante flexwheel 16″, design Saria, computer de bord, aer conditionat cu reglare automata si altele.

Ultima promotie pe care o recomandam priveste noul model Sandero Stepway Comfort ECO-G 100, la pretul de 13.150 € cu TVA. Cutia de viteze este manuala, are 100 CP, carburant benzina, iar consumul mixt estimat de noi este aprotimativ 5.2 – 6.7 l/100 km. Printre echipamentele incluse enumeram aer conditionat cu reglaj manual, Media Control aplicatia Dacia Media Control, asistenta la pornirea din rampa, senzori de parcare fata si spate si altele.

Toate promotiile sunt ofertate pentru o perioada determinata de timp. Va asteptam la Showroom-ul Dacia din București, Splaiul Unirii 311, pentru a vedea promotiile nostre si a testa sau vizualiza modelul Dacia care v-a atras. Toate ofertele Dacia prezentate vin la pachet cu o garantie extinsa de pana la 5 ani, revizii incluse, tot pana la 5 ani, dar si o   dobanda fixa in cazul achitarii a 50% din avans, pe o perioada de 60 luni. Prezenta promotie poate fi cumulata si cu Programul Rabla.

Toate autoturismele achizitionate prin intermediul nostru beneficiaza, in baza contractului de garantie incheiat, daca este cazul, de reparatie in cadrul atelierelor noastre. De asemenea, oferim consiliere si suport in orice moment, incepand cu achizitia, dar si pe parcursul desfasurarii intregii relatii parteneriale.

Leave a Comment