Nu costa mult tratamentele cu celule stem

Probabil ca ai mai auzit pana acum de celulele stem, insa stii cum functioneaza exact acestea si de ce sunt utile? Citeste aici tot ce trebuie sa stii despre acestea, intrucat Stemsure reprezinta locul ideal catre care poti sa te orientezi de fiecare data cand ai nevoie de lamuriri, dar si de servicii adecvate in acest sens. In primul rand, este important de stabilit de la bun inceput ca celulele stem reprezinta o alternativa mult mai avantajoasa la diferite tratamente, intrucat exista o lista lunga cu afectiuni ce pot fi tratate.

Tipuri de celule stem

Exista mai multe tipuri de celule stem, incepand de la cele tutipotente, pluripotente, multipotent, fiecare dintre acestea avand propriile caracteristici, iar cele tutipotente sunt cele mai versatile in sensul ca se pot folosi in toate cazurile.

Pentru diferite boli

Unele dintre afectiunile care pot fi tratate cu ajutorul celulelor stem sunt foarte periculoase, iar aici putem aminti de leucemie, boala Hodgkin, anemia aplastica si nu numai, motiv pentru care nu mai este nevoie sa ne orientam catre tratamentele obisnuite care sunt de lunga durata si mai complexe, cand folosirea celulelor stem este o optiune mult mai practica si mai eficienta.

Usor de pus in practica

In plus, procedurile sunt si usor de pus in practica, in sensul ca nu este nevoie de interventii complexe, iar totul difera in functie de locul din care se prelveaza celulele stem, existand mai multe surse in acest sens. De exemplu, sangele cordonului ombilical reprezinta o sursa foarte bogata la care se apeleaza adesea, in caz contrar este irosita, iar totul trebuie sa fie pus in practica imediat dupa nastere.

Prelevare rapida

Prelevarea se face imediat si presupune colectarea sangelui care este bogat in celule stem, urmand ca mai apoi acestea sa fie separate de tesuturi. In cazul prelevarii din maduva osoasa este nevoie de o procedura care presupune inserarea unor ace in zona respectiva, iar totul dureaza undeva la cateva zeci de minute, urmand ca totul sa se repete pret de cateva zile pana cand se obtine cantitatea dorita.

Depozitare in conditii optime

De asemenea, este important ca celulele stem sa fie depozitate in conditii optime, iar unul dintre avantaje este adus de faptul ca nu e nevoie sa fie folosite intr-un anumit interval de timp pentru ca nu isi pierd din proprietati, motiv pentru care se vor dovedi a fi utile chiar si peste cateva decenii.

Costuri accesibile

Citeste aici despre costurile implicate, insa la Stemsure acestea sunt accesibile, fiind propuse patru pachete din care vei putea alege, cel inferior fiind 1.299 de euro la care se adauga si o taxa de 85 de euro pe an, pe cand cel mai complet, dar si cel mai costisitor poate fi achizitionat pentru pretul de 2.390 de euro.

Leave a Comment