Invata sa atingi idealul de liniste sufleteasca

Ca sentiment profund si pur, iertarea este de multe ori considerata mai puternica decat iubirea. Trebuie sa ai un nivel emotional foarte bine dezvoltat pentru a fi capabil sa ierti din tot sufletul. Acest lucru este atat de important pentru ca doar prin iertare poti trece peste lucrurile care te-au marcat si abia apoi vei putea incepe sa simti ca traiesti cu adevarat. Multi oameni considera acest demers dificil sau imposibil, insa cu Vibratii Inalte vei descoperi incet si sigur calea spre iertare.

Cum inveti sa ierti?

Procesul este unul lungi si anevoios. Nu exista doar un lucru pe care sa il faci ca sa poti spune ca ai iertat, ci este nevoie de demersuri multiple, de incercari si esecuri pentru ca tu sa poti deveni capabil de iertare neconditionata. Doar prin iertare poti avea o viata linistita, plina de iubire. Reusesti sa lasi in urma toate trairile negative si sa te concentrezi mai mult pe tot ce e bun.

Pentru a putea atinge acest ideal trebuie sa fii constient de tot ceea ce presupune acest traseu pe care il parcurgi si sa nu te abati de la el, indiferent de cat de greu ar putea parea. Vibratii Inalte iti propune o metoda in cinci pasi care te va ajuta sa ajungi mai aproape de obiectivul tau intr-un timp cat mai scurt.

Primul pas reprezinta incercarea de a-l intelege pe cel care te-a ranit. Empatia este cel mai bun instrument de care te poti folosi pentru ca te ajuta sa te pui in locul lui. Doar asa vei putea intelege motivele care l-au determinat sa actioneze asa cum a facut-o si, de cele mai multe ori, nu rautatea va fi cauza, ci anumite rani nerezolvate pe care le are la randul sau si vei reusi sa simti compasiune in acest mod.

In cel de-al doilea pas trebuie sa te imaginezi fata in fata cu cel pe care vrei sa il ierti si sa ii exprimi deschis modul in care te-au afectat actiunile sale. Transmite-i ca lasi furia si durerea sa treaca, pentru a putea simti pace profunda.

Asta te conduce spre pasul 3, unde iti spui clar cum si de ce te-a ranit, ca mai apoi sa ii poti transmite ca il ierti pentru fiecare impact pe care l-a avut asupra ta.

Pasul patru iti ofera sansa sa dai o noua insemnatate pentru tot ce s-a intamplat, sa descoperi ce a reusit sa aduca bun in viata ta.

In final, pentru a putea ramane in aceasta aura pozitiva, vei putea practica terapia iertarii, care te va ajuta sa parcurgi toate aceste etape mult mai usor.

Practica zilnic meditatia alaturi de Vibratii Inalte si invata sa atingi idealul tau de intelepciune, liniste, pace si iubire, toate prin iertare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *