Incinerarea – o practica tot mai comuna

Pot exista atat de multe momente dificile cu care ne confruntam in viata, insa cu totii stim ca nimic nu se compara cu pierderea unei persoane la care tinem. Organizarea unei ceremonii de inmormantare nu este deloc o sarcina simpla, mai ales pentru cineva care nu a mai facut niciodata asta, insa oricand putem solicita sprijinul celor de la InMemoriam care propun, printre altele, mai multe pachete de incinerare.

Despre incinerare oricine ar trebui sa stie ca reprezinta o procedura folosita din vremuri stravechi in nenumarate culturi din toata lumea. In Romania, de cele mai multe ori se recurge la inhumare, insa incinerarea ramane o optiune pentru multi, iar procesul este pus in practica doar intr-un crematoriu. Exista un crematoriu in Bucuresti, acesta fiind chiar singurul din tara, astfel incat cei care se interseaza de un asemenea serviciu pot afla toate detaliile importante de la InMemoriam. Persoanele decedate sunt incinerate individual in niste camere special dotate in acest sens, iar procedeul are loc la temperaturi inalte pentru ca ramasitele sa devina cenusa. Te poti interesa de un pachet de incinerare pentru a vedea care sunt costurile implicate, dar si cum se face, fiind necesara pregatirea unui dosar, in lipsa caruia incinerarea nu poate avea loc.

Procedura necesara impune ca la preluarea persoanei decedate, aceasta sa aiba atasate datele de identificare, de la nume si sex pana la data nasterii. Etichetarea este sarcina companiei care ofera servicii de incinerare, iar la InMemoriam oricine poate afla toate informatiile si cu privire la documentele necesare in acest sens.

Pentru incinerare in Bucuresti este nevoie de certificatul de deces, de actul de identitate al personei care solicita asta, certificatul de imbalsamare, de adeverinta de incinerare, autorizatia sanitara pentru transport, copie dupa certificatul de constatare a decesului, act prin care sa se ateste gradul de rudenie fata de decedat si inca unul prin care decedatul sa isi exprime legal dorinta de a fi incinerata.

Aici sunt propuse mai multe pachete de incinerare, iar serviciile oferite sunt complete, astfel incat oricine sa poata face economii de timp. In aceste momente dificile, cu siguranta, oricine si-ar dori sa castige niste timp pe care sa il aloce pentru diferite alte activitati. Asadar, este bine de stiut ca InMemoriam este partenerul ideal pentru toti cei aflati in suferinta care au nevoie de asemenea servicii.

Foarte important este ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nimeni nu este nevoit sa aloce cine stie ce bugete in acest sens. Apeleaza la InMemoriam pentru a vedea care sunt cele mai avantajoase pachete pentru incinerare si alege-l pe cel mai potrivit!

Leave a Comment