Implantologia – soluția pentru o dantură perfectă

Implantologia este soluția la care apelează majoritatea oamenilor când dintr-un motiv anume le lipsește un dinte sau mai mulți. Aceasta este o soluție rapidă, eficient și care cu siguranță va rezista în timp, oferindu-i zâmbetului tău încrederea de altădată. De asemenea, pentru cei care au dificultăți în masticație, implanturile sunt o variantă eficientă prin care își pot repune în funcție întreaga cavitate bucala. Daca vrei să te bucuri de dinți perfecți și de un zâmbet de invidiat, tot ce trebuie să faci este să apelezi la Stoma Urgent, care îți pun la dispoziție una dintre cele mai bune oferte de pe piața, în materie de implanturi dentare.

Previne migrarea dinților

Inserarea unui implant poate opri procesul natural de migrare a dinților învecinați spre spațiul care a rămas gol. Migrarea acestora ar putea duce la cumularea resturilor de mâncare între dinți, iar în timp, ar putea să chiar să creeze spații inestetice între aceștia. Astfel, înlocuirea spațiului gol va preveni acest proces, salvându-ți dinții naturali.

Oferă stabilitate

Datorită integrării acestuia în țesutul osos, un implant de dinte va oferi o priză mai bună, permițând astfel refacerea coroanei dentare și reluarea funcțiilor masticatorii. În scurt timp te vei putea bucura de toate alimentele preferate, iar diferența dintre dinții naturali și cei implantați va fi insesizabilă.

Poți evita tratamentele prea complicate

De multe ori ajungem la dentist în momentul în care durerea este mult prea mare sau atunci când nu mai putem mânca eficient. În cazul lipsei unui dinte, vorbim despre posibilitatea ca osul care a susținut dintele să îți reducă dimensiunile în timp. Astfel, dacă nu acționăm cu un implant dentar în cel mai scurt timp, există șanse foarte mari să trebuiască să apelezi la proceduri lungi și complexe de atrofie osoasa, resorbție osoasa și retracție gingivală. Astfel, prin aplicarea unui implant dentar la momentul potrivit, țesuturile din jurul rădăcinii dintelui care a fost extras își vor menține forma lor naturală.

Dinții vecini nu vor fi afectați de implant

Având în vedere că procesul de implantologie nu presupune decât inserarea unui dinte artificial într-un spațiu gol, nu trebui să ne facem griji pentru ceilalți dinți sănătoși. Aceștia nu vor avea deficiențe de nici un fel, deoarece procedura nu îi implică deloc.

O soluție pe termen lung

Dacă o punte dentară ar putea să reziste în jur de 7-10 ani, un implant dentar îți poate garanta un zâmbet fantastic pentru tot restul vieții. Astfel, deși ar putea părea costisitor în primă fază, acesta este o soluție care va da rezultate pe termen lung. La Stoma Urgent, vei beneficia de o ofertă specială pe care să nu o poți refuza. Astfel, vei putea să te bucuri de un implant la numai 1000 de lei, una dintre singurele oferte de acest fel de pe piață.

Leave a Comment