Hotelul Elexus – un hotel cu o traditie de 50 de ani

Predeal este destinatia perfecta pentru cei care fug de agitatia din orase si de aglomeratii. O zona linistita, in mijlocul naturii, ascunsa de munti si traversata de rauri, statiunea, devine zona perfecta pentru o vacanta departe de lume. Atunci cand iti doresti cateva zile de relaxare in mijlocul naturii Predealul este locul perfect. Fie ca decizi sa mergi impreuna cu familia sau cu prietenii, vei gasi acolo activitati care sa-ti faca vacanta de neuitat.

Statiunea perfecta indiferent de anotimp

Predeaul este locul perfect indiferent de anotimpul in care mergi acolo. Inconjurata de munti si paduri, statiunea ofera temperatura perfecta pentru plimbari lungi in natura pe timpul verii si pentru zile perfecte pe partie. Nu vei regreta ca ai ales Predeal, indiferent de anotimpul in care ajungi acolo. Aerul curat si peisajele superbe te vor ajuta sa te relaxezi si sa iti reincarci bateriile.

Partii pentru iubitorii de schi

Daca sunteti un iubitor al zapezii si al sporturilor de iarna, atunci Statiunea Predeal trebuie sa se afle pe lista de destinatii de vacanta. Vei gasi aici noua partii destinate atat incepatorilor, cat si celor care se afla la un nivel mai avansat de cunostinte. Atmosfera de pe partie iti va garanta distractia, iar frigul nu va fi o problema, pentru vei avea atat de multe lucruri de facut incat vei uita.

Manastirea Predeal

Fondata in 1774, Manastirea este de fapt, al treilea asezamant manastiresc din zona Bucegilor. Aflata la iesirea din Predeal, manastirea ascunde intre peretii sai unele dintre cele mai frumoase picturi murale. O adevarata calatorie in trecut, intr-o atmosfera calda si extrem de linistita. Manastirea Predeal este locul perfect pentru cei care cauta ghidaj sau raspunsul la intrebari apasatoare.

Biserica romano-catolica „Congregatio Jesu”

In Timisul de Sus, o localitate foarte apropiata de Predeal veti descoperi o Biserica romano-catolica a carei patroana este „Sfanta Tereza a pruncului Iisus”. Biserica este cunoscuta datorita fondatoarei sale, Maria Ward, care a luptat pentru emanciparea femeiei.

Monumentul lui Mihai Saulescu

Situat la intrarea in Predeal, monumentul nu poate fi trecut cu vederea. Acesta a fost dedicat poetului-soldat Mihai Saulescu. Pentru iubitorii de istorie, acesta trebuie nu ar trebui sa lipseasca de pe lista atractiilor turistice.

Hotel Elexus

Cu o traditie de peste 50 de ani, Hotelul Elexul este unul dintre cele mai frumoase hoteluri din Predeal. Cele patru stele ale hotelului iti vor asigura confortul si toate facilitatile de care ai nevoie pentru ca vacanta ta sa fie perfecta. Dupa o zi plina de activitati, tot ceea ce iti doresti este o noapte linistita in care sa te poti odihni asa cum trebuie. Hotelul Elexus este situat intr-o zona calma, inconjurat de un peisaj superb, iar sederea ta aici va fi o placere. Alege cel mai bun hotel cu spa Predeal chiar acum!

Leave a Comment