Gasesti aici servicii funerare pentru pomana si parastas

In Memoriam pune la dispozitia clientilor nostri cele mai profesionale servicii funerare, astfel incat dispunem de oferirea transportului funerar, servicii de imbalsamare si cosmetizare, servicii pentru crematoriu si incinerare, respectiv sprijin pentru repatrierea decedatilor, dar si servicii pentru pomana si parastat. Dispunem de o gama variata de meniuri de post pentru parastas si preparate speciale pentru pomana, gatite de catre bucatari profesionisti, in cadrul unui catering pentru parastas. Indiferent daca preferi mancarea de post sau de dulce, la In Memoriam vei regasi tot ceea ce iti doresti. De asemenea, calitatea produselor noaste este peste nivelul asteptarilor tale, astfel ca trebuie doar sa ne contactezi si poti comanda de la In Memoriam meniuri pentru pomana si parastas, iar de restul ne ocupam noi.

Dispunem de restaurant si catering

In situatia in care nu dispui de timp pentru a gati diverse preparate si nici de loc in care sa organizezi pomana, la In Memoriam dispunem atat de catering, cat si de restaurant, astfel incat oferim servicii speciale pentru organizarea de pomeniri si parastase. Dispunem de o echipa de bucatari care pot prepara, servi si livra meniu de parastas, de post sau de dulce ori de dezlegare la peste. Toate aceste preparate pot fi servite in restaurantul propriu, dispunand si de o terasa, dar si in afara localitatii, la domiciliul tau. Lasa-te in baza profesionistilor deoarece noi ne ocupam de organizarea tuturor celor necesare pentru inmormantari.

Cele mai bune produse

Punem la dispozitia clientilor nostri si pachete pentru pomana, dar si diverse tipuri de meniu de parastas, respectiv meniu de post parastas sau pomenire, unde preparatele sunt realizate din ingrediente proaspete si gustoase, care respecta in totalitate normele de igiena si siguranta. Cateva dintre preparatele de post de care dispunem pot fi chiftelutele de legume, de soia, ciorba de legume sau supa crema de legume, sarmale cu orez, ciuperci sau soia, fasole batuta, pilaf, briose, chec, gogosi si nu numai. Astfel ca daca ai nevoie de diverse meniuri savuroase, poti apela cu incredere la noi.

Sprijin in organizare

Organizarea unor pomeniri si parastase nu este foarte usoara, iar in acest sens te poti baza pe In Memoriam deoarece venim cu cele mai optime solutii la nevoile clientilor nostri, respectiv cu servicii de preparare si pregatirea pachetelor. Aceste pachete vor contine produse specifice evenimentului, cum ar fi colaci, coliva, vase, batiste, lumanari, pachete alimentare cu produse de post, de dulce.

Contacteaza-ne imediat

In doar cateva momente poti vizualiza intreaga oferta pe care o punem la dispozitie, care poate reprezenta un real ajutor in acele clipe dificile prin care treci. Ai incredere in echipa de la In Memoriam si contacteaza-ne oricand pentru a solicita o oferta, rapid si simplu.

Leave a Comment