Evacuările electronice THOR te ajută să te bucuri de mai mult zgomot la volan

Ce înțelegem prin evacuare electronică THOR? – Unul sau două difuzoare de mare putere găzduite în structuri sferoidale din aliaj de titan-oțel. Se potrivește oricărui tip de mașină modernă cu rețea CAN-BUS (după 2005). Te așteptăm la ArtForCars pentru a face din vehiculul tău un supercar legendar. Îți asigurăm o sincronizare completă între sistemului electronic de evacuare și al funcționării motorului. Alege din peste 20 de sunete disponibile în aplicație și transformă-ți mașina în ceea ce ți-ai dorit.

Ți-ar plăcea ca mașina ta să toarcă ca un V8 autentic? Echipa noastră îți propune sistemul electronic de evacuare THOR – o carcasă metalică simplă care conține un difuzor puternic, un modul electric și o aplicație mobilă cu peste 20 de sunete. Pentru a-i înțelege pe deplin complexitatea, acest sistemul de evacuare electronică reprezintă opera mai multor echipe de programatori, ingineri de sunet și mecanici. Biblioteca de sunet este actualizată practic lunar, iar tu te poți bucura de zgomote care au fost captate live de la motoare renumite. Obiectivul principal al echipei Thor este să copieze și să reproducă cu acuratețe sunetul eșapamentului sport de la aceste automobile clasice.

Implementăm servicii la cel mai înalt standard cu satisfacție garantată

Pe lângă montarea sistemelor de evacuare electronică THOR, la ArtForCars poți beneficia de un detailing auto profesional. Indiferent de cerințele clienților noștri, încercăm pe cât se poate să ne depășim așteptările. Intră pe site-ul oficial și vezi ce putem face pentru tine: de la curățarea și igienizarea interiorului, până la finisarea celui mai mic detaliu aflat la exterior. Mașina este considerată adesea cartea noastră de vizită, așa că încearcă pe cât de mult posibil să te regăsești în caracteristicile pe care le dezvăluie. Serviciile profesionale de detailing auto te ajută să îmbunătățești aspectul vehiculului tău, bucurându-te în final de mai mult confort la volan. Întotdeauna există loc pentru expertiza unui profesionist în domeniu.

În ultimii ani, mașina a devenit mai mult decât un simplu moft. Pentru majoritatea dintre noi, reprezintă o necesitate de care ne putem ajuta pentru a parcurge o distanță dintr-un loc în altul fără a pierde prea mult timp. Cu toate acestea, siguranța la volan este adesea neglijată din numeroase motive, printre care și cele financiare. Îți oferim soluții optime pentru ca tu să-ți parcurgi zilnic kilometrii într-un mediu dezinfectat și atent verificat de detalierii noștri. Știm că banii sunt adesea o problemă, însă la ArtForCars suntem atenți cu prețurile. Vrem să beneficiezi de servicii de calitate indiferent de nevoile tale. Sună acum pentru o rezervare sau vino direct la sediul nostru pe Bvd. Theodor Pallady 287, Sector 3, București. Oferă-i mașinii tale ceea ce merită cu serviciile noastre profesionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *