Elon Musk a fost desemnat Omul anului pentru 2021

La mijlocul acestei luni, Elon Musk, directorul executiv de la Tesla și fondatorul SpaceX a fost desemnat Omul anului anului pentru 2021. Editorul-șef de la Time, Edward Felsenthal, a explicat decizia care a stat la baza nominalizării celui mai bogat om de pe Pământ, spunând că este un personaj emblematic și, totodată, cea mai influentă persoană din acest an.

Thetech.ro spune că anul acesta, averea lui Musk a atins o valoare mai mare de 300 de  miliarde de dolari, reprezentând cea mai mare sumă atinsă vreodată de cineva. Antreprenorul în vârstă de 50 de ani a continuat să-și surprindă fanii, dar și investitorii, cu ambițiile sale. A discutat despre planurile producătorului auto de a construi un robot umanoid și își propune să aibă un prototip gata de lansare până anul viitor. În ultimul an, compania s-a transformat într-o afacere de un trilion de dolari, SUA contribuind la efortul de a introduce tot mai multe versiuni electrice pe piața auto. În 2021, pe lângă titlul de cea mai bogată persoană din lume, Elon Musk a fost nominalizat ca cel mai bogat exemplu de schimbare masivă în societatea americană.

Antreprenorul este cu siguranță unul dintre cei mai iubiți vizionari la ora actuală. Inițiativele sale de a propulsa omenirea la un alt nivel tehnologic l-a făcut un exemplu în rândul multor națiuni. Există milioane de oameni care îl susțin și care îi îmbrățișează ideile, indiferent că vorbim despre navete spațiale gata să cucerească lumi noi din spațiu, sateliți care ne asigură o conexiune la internet chiar în cele mai nefavorabile zone de pe glob sau cipuri special dezvoltate pentru a ajuta persoanele cu probleme cu handicap să interacționeze mai eficient.  Trebuie să recunoaștem că portofoliul lui Elon Musk este divers și cuprinzător, motiv pentru care merită toate aprecierile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.