Echipamentele de separare mecanica si de tratare fizico-chimica

Esti in cautarea unor echipamente de separare mecanica sau de tratare fizico-chimica, precum separatoarele de grasimi? Trebuie sa stii ca ai nimerit in locul potrivit deoarece C&V Water iti poate oferi o gama de produse in acest sens, unde calitatea este una superioara, iar profesionalismul si seriozitate se regasesc cu desavarsire. Poti vizita site-ul nostru pentru mai multe detalii cu privire la produsele, tehnologiile si serviciile oferite de catre noi.

Echipamente de separare mecanica

In ceea ce priveste echipamentele de tipul separarii mecanice, dispunem de urmatoarele produse: instalatii de sitare tip TE/TR, fiind un filtru folosit pentru separarea unui material solid de cel lichid din statiile de epurare a apelor uzate. Compactul de degrosisare este un alt produs regasit in aceasta gama, utilizat pentru pretratarea mecanica a apei menajere uzate, iar gratarele in canal se regasesc sub doua forme, cele rare si cele dese. In ceea ce priveste un separator grasime, acesta consta intr-un echipament care se regaseste in instalatiile de epurare, cu scopul de a retine grasimile animale si vegetale din apele reziduale ale diverselor industrii, precum cea alimentara, bucatarii si restaurante.

Echipamente de tratare fizico-chimica

In cadrul site-ului nostru vei regasi si echipamente de tratare fizico-chimica, prin diverse produse puse la dispozitie, precum unitatile de flotatie cu aer dizolvat – FRC, separatoarele de grasimi cu aer – FSG, instalatii de neutralizare si instalatie cu membrane microfiltrante. In privinta separatoarelor de grasimi cu aer trebuie sa stii faptul ca nesepararea grasimilor sau uleiurilor care se regasesc in concentratii mari in apele reziduale industriale duce la o problema principala in obtinerea unor rezultate scontate, avand in vedere procesele de tratare utilizate. De asemenea, aceasta prezenta poate cauza obstructionari grave ale sitelor fine, probleme sedimentare, ingreunarea procesului de aerare in bazinele cu namol activat, dar si aparitia unor bacterii filamentoase.

Separatoarele de grasimi: ce trebuie sa stii

Procesul operational de separare a grasimilor are in vedere diferenta de densitate dintre componentele de separat si apa, intrucat lichidele mai usoare se ridica la suprafata apei, intrucat pot fi mai simple de inlaturat. Atunci cand alegi un separator de grasime trebuie sa ai in vedere mai multi factori: materialul din care este fabricat, aplicatia si locul in care doresti sa il amplasezi. De asemenea, exista si avantaje ale folosirii acestui tip de separator, intrucat se monteaza usor, avand o greutate redusa datorita materialului din care este confectionat si anume polipropilena, asigurand o manevrare usoara si un transport facil. Totodata, acest produs are o eficienta foarte mare, o stabilitate ridicata si detine guri de vizitare de circa 900 mm. Separatoarele de grasimi pot fi folosite in locurile in care este nevoie de preepurarea apelor menajere care sunt incarcate cu diverse grasimi, iar acestea sunt: cantine, restaurante sau bucatariile profesionale, brutarii si patiserii, respectiv fabricile din industria alimentara.

Leave a Comment