Dr. Kurbe Dental Clinic, locul în care zâmbetul tău prinde viață

Implanturile dentare la prețuri bune de la Dr. Kurbe Dental Clinic reprezintă restaurări personalizate dintr-o singură unitate care sunt similare punților dentare tradiționale. Cu toate acestea, în loc să fie susținute de dinții din jur, punțile fixe sunt atașate de implanturi dentare, care sunt plasate chirurgical în osul maxilarului. Această metodă vă poate ajuta să păstrați structura dinților din jur și să preveniți reducerea osoasă ce se produce în timp, pentru a vă menține zâmbetul sănătos și funcțional.

Candidații potriviți pentru o operație cu implanturi dentare la prețuri bune de la Dr. Kurbe Dental Clinic sunt pacienții cărora le lipsesc cel puțin doi dinți și care se bucură de o sănătate orală generală bună. Pentru ca un asemenea sistem să aibă succes pe termen lung, pacientul trebuie să aibă toate cariile dentare curățate. Majoritatea problemelor de sănătate orală sunt cauzate de bacterii, iar infecția continuă poate compromite în mod semnificativ succesul noilor implanturi și poate duce la complicații sau chiar la eșecul procedurii. Dacă aveți oricare dintre aceste probleme dentare, va trebui ca acestea să fie tratate înainte de punerea implantului.

Pentru a amplasa în siguranță un implant dentar, osul maxilarului trebuie să aibă suficient țesut pentru a susține implantul. Dacă medicii, în timpul imagisticii, ajung la concluzia că vă lipsește osul sănătos al maxilarului, vor face toate demersurile necesare pentru a crea condițiile necesare unei operații de succes. Aceste proceduri pregătitoare adaugă densitate osului maxilar și pregătesc locul pentru un implant.

Pacienții cărora le este frică să fie supuși unei intervenții chirurgicale cu implant pot prefera o punte dentară tradițională . Cu toate acestea, majoritatea pacienților sunt plăcut surprinși să afle că plasarea implantului este destul de simplă și confortabilă datorită utilizării tehnologiilor noastre avansate și a opțiunilor de anestezie.

În cabinetul nostru,  ne ocupăm de fixare de implante dentare la prețuri bune, toate fiind realizate din materiale naturale și biocompatibile. Porțelanul nostru de culoare naturală nu se va diferenția de culoare dinților existenți și împreună vor forma un zâmbet frumos integrat și un aspect incredibil.  

Dacă aveți doi sau mai mulți dinți consecutivi lipsă, o punte fixă ​​pe implanturi dentare poate fi potrivită pentru nevoile pe care le aveți. În timpul consultării dumneavoastră, putem evalua dacă sunteți un pacient potrivit pentru astfel de implanturi dentare și putem crea un plan de tratament detaliat care să includă toate procedurile pregătitoare necesare.

Cu alte cuvinte, suntem alături de dumneavoastră încă de la începutul și până la finalul tratamentului, astfel vă puteți baza pe serviciile noastre, precum și pe profesionalismul medicilor, care sunt extrem de pregătiți să facă față tuturor provocărilor.

Alege cu încredere serviciile dentare de la Dr. Kurbe Dental Clinic!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *