Dr. Delbani îți redă încrederea propria persoană…Află cum!

Pentru multe femei, sânii lor sunt chiar un factor prin care se pot considera sau nu perfect din punct de vedere fizic. Fie că sunt mari sau mici, felul în care te simți în raport cu caracteristicile sânilor tăi poate afecta toate domeniile vieții tale, de la ceea ce porți până la relațiile personale.

Din păcate, atunci când ești mai puțin mulțumit de felul în care arată sânii tăi, consecințele psihologice pot fi devastatoare. S-ar putea să-ți pierzi încrederea, iar stima de sine s-ar putea diminua destul de mult, mai ales dacă sunteți o persoană pentru care aspectul fizic înseamnă enorm de mult. S-ar putea să te simți mai puțin feminină decât alte femei. S-ar putea să te simți chiar neatractivă și deloc sexy, ceea ce ar putea avea un impact negativ asupra relațiilor tale personale. Pacientele cu sânii mai mici se simt adesea mai puțin feminine și se pot confrunta chiar cu situații deprimante. Situațiile în care anxietatea și chiar depresia cauzată din pricina faptului că o pacientă nu este mulțumită de aspectul său sunt mai frecvente decât credeți.

Din fericire, operația de mărire a sânilor oferă pacientelor care visează la sâni mai mari și mai plini șansa de a atinge silueta pe care și-au dorit-o întotdeauna. Astfel, Dr. Delbani vă poate ajuta cu un implant mamar la un preț cât mai bun.

Totuși, înainte de a ajunge să fiți interesată de cum puteți să vă puneți un implant mamar la preț convenabil, probabil că doriți să aflați mai multe și despre cum anume trebuie să vă pregătiți pentru a fi compatibilă cu o astfel de procedură medicală de ordin estetic.

Ce fel de paciente sunt potrivite pentru operația de mărire a sânilor?

Operația de mărire a sânilor este ideală pentru femeile care au sânii în mod natural mici sau care au suferit modificări ale dimensiunii sau formei sânilor în timp, în mod normal ca urmare a pierderii substanțiale în greutate, a sarcinii și/sau alăptării.

Înainte de a putea fi declarată compatibilă pentru operația de implant mamar la preț bun, va trebui să vă programați o întâlnire de consultație în prealabil cu Dr. Delbani, unde puteți discuta motivele pentru care doriți această operație și așteptările dumneavoastră pentru rezultatul final. Dr. Potter va folosi aceste informații, împreună cu o examinare a sânilor dumneavoastră și informații despre sănătatea dumneavoastră și istoricul medical, pentru a determina dacă sunteți un candidat bun. De asemenea, va face o recomandare cu privire la tipul de implant mamar cel mai potrivit pentru tine.

Așadar, dacă doriți să vă concretizați visul de a avea corpul pe care vi-l doriți, Dr. Delbani vă poate ajuta cu operația de implant mamar la un preț cât mai convenabil dumneavoastră.

Leave a Comment