Dezvăluie secretele întunecate de la Cernobîl

În data de 26 aprilie 1986, la ora 1:23, viața cetățenilor din orașului Cernobîl s-a schimbat pentru totdeauna. Au trecut mai bine de 30 de ani de la dezastrul nuclear care a distrus un oraș întreg și viețile a mii de oameni. Chernobylite este un joc video de supraviețuire science fiction dezvoltat de The Farm 51 și publicat de All in! Games.

Jucătorii de PC pot intra acum în pielea lui Igor Khymynyuk, un fost fizician de la centrala electrică, care s-a întors în oraș pentru a căuta indicii despre soarta iubitei sale dispărute. Ceea ce nu știe însă protagonistul este că zona afectată ascunde creaturi periculoase și misterioase care par să fi aterizat aici din alte lumi.

Într-o astfel de lume în care necunoscutul de pândește la orice pas, cu fiecare secundă care trece, șansele tale de supraviețuire scad. Nu există timp de pierdut, deoarece fiecare minut pe care îl petreci în plus vine cu și mai multe primejdii. Coechipierii tăi dispar într-un mod misterios, iar tu rămâi fără provizii. Trebuie să-ți păstrezi calmul și voința de a scăpa din acest coșmar care aduce la suprafață cele mai întunecate atrocități din trecut. Ești pregătit să înfrunți misterele locului sau vei continua să fugi de adevăr?

Acest joc horror poate avea un conținut neadecvat pentru o parte dintre jucători. Conține violență frecventă sau sângerări, motiv pentru care conținut este dedicat în general pentru adulți. Dacă vreți să aflați mai multe despre acest joc de groază, accesați thegames.ro. Nu uitați că ceea ce s-a întâmplat la Cernobîl este un fapt real, o catastrofă care a modificat semnificativ cursul istoriei. Dacă ești un curios și te atrag atrocitățile care s-au abătut asupra omenirii, dacă ești curajos și îți plac secretele murdare din spatele unor politicieni egoiști, e timpul să treci la un nou nivel. Fă cunoștințele cu creaturile de la Cernobîl. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.