De ce oamenii aleg să-și pună autocolant pe mașini?

Poate că v-ați întrebat vreodată de ce unii proprietari de mașini aleg să-și pună autocolante pe mașini. Pentru a oferi un răspuns la această întrebare, jurlaniștii de la Thecars.ro s-au documentat serios pentru a înțelege acest fenomen care, potrivit unui studiu, a acaparat circa 60% dintre șoferii americani. Unul dintre motivele pentru care șoferii afișează autocolante, decalcomanii sau magneți pe mașini este pur si simplu dorința de a-și pune amprenta personală pe lucruri. Vrei să te atașezi emoțional de un lucru și nu știi cum să faci asta, îi dai un nume și începi să vorbești cu el sau îți pui latura personală pe unul din colțurile sale.

Autocolantele este mai mult o declarație publică despre ceea ce sunt ca oameni, despre ei înșiși și despre interesele sau despre valorile pe care le promovează în societate. Potrivit studiului realizat de o echipă americană, un sfert dintre persoanele care nu s-au afișat cu un autocolant pe mașină au declarat că nu au făcut acest lucru din cauza faptului că nu au găsit unul care să le placă.

Dacă sunteți genul de persoană care ar vrea să dea un tuș personal mașinii, cel mai bun mod de a face acest lucru este prin autocolante, motiv pentru care au un trend în țările vestice. Dacă procesul de autocolantare vi se pare ceva complicat, ar trebui să știți că nu necesită decât puțin dexteritate. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți modelul dorit și să urmați câteva instrucțiuni simple. Pentru început așezați provizoriu autocolantul pe locul dorit și luați măsurătorile, după care acoperiți porțiune cu bandă. Curățați zona de plasare a autocolantului și lipiți-l numaidecât cu atenție, însă trebuie să luați în considerare unele aspecte dacă vă decideți să îl lipiți singur acasă. Un autocolant auto nu se va lipi niciodată bine de o suprafață umedă, deci indicat ar fi să uscați zona înainte de a-l poziționa. Dacă folosiți un prosop pentru ștergere, asigurați-vă că este făcut dintr-un material suficient de moale încât să nu lase urme pe suprafața vehiculului.

Leave a Comment