De ce merita sa descoperi Skiathos

47

 

 

 

Vacanta este, de departe, cea mai frumoasa perioada a anului, iar in aceasta vara cele mai cautate destinatii sunt, bineinteles, cele de la mare. Preferintele difera de la o persoana la alta, insa majoritatea se orienteaza peste hotare, intrucat conditiile oferite la noi in tara nu sunt intotdeauna cele mai prietenoase. Insula Skiathos a fost dintotdeauna foarte populara pentru ca aduce nenumarate activitati, astfel ca poti merge aici, iar cu ajutorul Aerotravel e mai usor ca niciodata sa pui la punct toate detaliile care te intereseaza.

Oferte imbatabile

Bineinteles, tarifele variaza in functie de perioada anului si e normal sa fie mai ridicate in varf de sezon, insa de cele mai mici preturi se bucura cei care au un concediu mai flexibil si poate fi organizat in diferite momente ale verii. Clima este foarte prietenoasa in Skiathos, motiv pentru care si la sfarsitul lunii august sau inceputul lunii iunie conditiile sunt grozave, iar preturile sunt mult mai mici.

Cazare

Locurile de cazare se aleg in functie de bugetul alocat si de preferinte, insa se gasesc toate hotelurile si pensiunile posibile, de la 3 pana la 5 stele, aflate direct pe plaja, la doi pasi de mare, fie departe de aglomeratie, pentru mai multa intimitate.

Transport

Poti merge aici in insula Skiathos, astfel ca ai ocazia de a alege intre in drum parcurs cu autocarul, care de cele mai multe ori e mai accesibil decat o cursa charter cu avionul, insa aceasta din urma aduce mai mult confort.

Pentru intreaga familie

Skiathos este un loc ideal pentru intreaga familie, atat pentru tinerii indragostiti, cat si pentru cei cu copii, oferind nenumarate activitati, de la iesiri in oras, la relaxarea pe plaja, vizitarea muzeelor, descoperirea culturii autentice grecesti si nu numai, iar orice activitate noua se afla dupa fiecare colt, fiind foarte accesibile.

Leave a Comment