Cureti rapid orice tip de suprafata cu detergentii Uniclean

Curatenia este un domeniu important in care nu se pot face compromisuri. Exista medii de lucru, precum cel medical, farmaceutic, alimentar si nu numai, in care toate suprafetele trebuie sa fie impecabile si sterile. In acest sens, ai nevoie de o echipa avizata care sa se ocupe de acest lucru si sa iti ofere o calitate inalta a rezultatelor. O parte considerabila din munca depinde de tipul de detergenti profesionali pentru curatenie. La Uniclean te va astepta o gama foarte variata de astfel de produse, in forme si concentratii variate, adaptate la scopul in care urmeaza sa fie utilizate.

Cureti si dezinfectezi in acelasi timp

Cel mai important aspect al acestor substante este ca reusesti sa cureti murdaria si sa sterilizezi suprafata in acelasi timp. Astfel nu va mai fi nevoie sa faci doua actiuni distincte, deci timpul si efortul de lucru sunt reduse considerabil. In functie de tipul de detergenti profesionali dar si de puterea lor de actiune se determina gradul in care reuseste sa elimine bacteriile, virusurile si alti factori de risc de pe spatiile vizate. Mai mult decat atat, sunt compozitii sigure si nedaunatoare, ceea ce inseamna ca pot fi utilizate si in scopuri casnice, nu doar profesionale.

Ai o gama foarte variata din care sa alegi

Diversitatea si varietatea prezente in oferta Uniclean isi au justificare in faptul ca tipul de detergent profesional pentru curatenie se alege in functie de suprafata vizata. Si pentru ca atat in case, cat si in spatiile industriale ne lovim de sticla, lemn, metal, marmura, faianta, gresie, etc., trebuie sa asiguram variante ideale pentru fiecare dintre acestea. De aceea, la Uniclean vei gasi detergenti impartiti pe categorii specifice: pentru geamuri si alte suprafete din sticla, pentru pardoseli, detergenti sanitari,  ceara, subtante si solutii pentru stralucire sau intretinere, solutii pentru curatarea covoarelor, detergenti cu PH acid pentru indepararea calcarului si a ruginei din bai si bucatarii, detergenti de vase, ecologici sau chiar universali. Alegerea iti apartine!

La Uniclean beneficiezi de cel mai bun raport calitate pret

Preturile se stabilesc la momentul la care plasezi comanda, tocmai pentru ca tu sa beneficiezi de transparenta totala. In functie de cantitate, concentratii si alte detalii de acest gen pot aparea anumite variatii. In acest fel platesti un pret modic strict pentru ceea ce primesti.

De asemenea, daca nu esti sigur cu privire la alegerea pe care urmeaza sa o faci sau pur si simplu doresti mai multe detalii, poti oricand sa apelezi la serviciul nostru gratuit de consultanta, Aici, un specialist iti va explica pentru ce suprafata si in ce mod se foloseste fiecare substanta, pentru ca tu sa iei cea mai buna decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *