Conacul Negoiță – locul în care modernul și tradiționalul își dau întâlnire

Dacă te numeri printre cei care doresc să facă o scurtă călătorie în trecut pentru câteva zile, atunci Conacul Negoiță este locul ideal în care să îți petreci vacanța. Acesta înglobează atmosfera perfectă a trecutului boem al boierilor, pe care oricine și-ar dori să o simtă. Mai mult, acesta este ascuns și păzit cu stoicism de pădurea și munții din Covasna, motiv pentru care cei care ajung prin zonă se pot bucura de liniștea și calmul oferit de aceasta. Câteva zile petrecute aici vor fi o oază de aer proaspăt pentru toți iubitorii de natură, care doresc să se reconecteze la trecut.

Conac boieresc în mijlocul naturii

Conacul Negoiță este locul care îți pune la dispoziție unele dintre cele mai frumoase și mai fascinante peisaje din Covasna. Acesta reușește să unească iubirea pentru natură și pentru trecut și de asemenea să le îmbine pe acestea cu confortul unui conac boieresc. Mai mult, decorul acestuia pare rupt dintr-o carte de istorie și reușește să transpună cu exactitate imaginea unei case boierești. Timp de câteva zile te vei putea bucura cu adevărat de tot ceea ce este cu adevărat important și anume conexiunea cu natura și starea ta de bine.

Între tradițional și modern

Conacul reușește să îmbine într-un mod foarte fericit cele mai frumoase și mai fascinante elemente din trecut și prezent, în așa fel încât tu să te simți excepțional pe parcursul întregii șederi acolo. Te vei putea bucura de piese de mobilier rupte din trecut, și în același timp nu va trebui să renunți deloc la bucuria de a face un duș sau o baie fierbinte. Astfel, vei avea ocazia de a savura unele dintre cele mai fascinante și mai plăcute zile de vacanță, într-o atmosferă autentică și foarte plăcută.

Reîncărcarea  cu energii pozitive

Conacul Negoiță este locul perfect pentru cei care sunt încărcați de stres, agitație și o stare de anxietate continuă. Poziționarea sa în mijlocul naturii este savuroasă pentru aceia care își doresc să îți poată reîncărca bateriile într-un mod eficient și liniștit. Astfel, pentru cei care își doresc foarte mult să se bucure de energie de calitate și să-și reîncarce bateriile pentru următorul an, Conacul este locul perfect în care pot face acest lucru.

Prețuri excelente pentru toate buzunarele Unul dintre cele mai importante elemente atunci când plecăm în vacanță este referitor la costul cazării. Astfel, dacă ești în căutarea de cazare în Covasna ieftină, atunci Conacul Negoiță este o variantă perfectă pentru tine. Astfel, pentru cei care nu au la dispoziție un buget foarte mare, este ideal să știe că ofertele de la conac sunt unele dintre cele mai bune și mai avantajoase de pe piață.

Leave a Comment