Ce functii folositoare aduc ceasurile inteligente

31

Daca vezi produsele iUni, cu siguranta, vei gasi un smartwatch care sa iti fie util in viata de zi cu zi, intrucat optiunile sunt foarte variate, pentru toate preferintele. In plus, pentru ca activitatea se desfasoara online aici, e foarte usor sa se descopere modelele preferate, fara sa mai fie nevoie de pierderea a ore intregi prin magazine in acest sens.

Functii utile

Aceste smartwatchuri aduc o multime de functii utile, iar cele de baza sunt intalnite la fiecare model, precum preluarea si initierea apelurilor direct de la incheietura mainii sau verificarea mesajelor si notificarilor intr-un mod foarte discret, fapt util in diferite contexte. Totodata, iubitorii de sport au motiv de bucurie intrucat au sansa de a-si monitoriza si imbunatati activitatea cu ajutorul unu smartwatch, insa exista si alte functii precum alarma, agenda, antifurt, calendar, monitorizarea somnului si multe altele.

Autonomie satisfacatoare

Bineinteles, autonomia difera de la un model la altul, insa, de regula, este vorba despre minim 3, 4 zile, in functie de intensitatea cu care se foloseste, iar pentru o incarcare completa pot fi de ajuns chiar si numai o ora sau doua.

Cele mai mici preturi

Asadar, daca vezi produsele iUni vei constata faptul ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele si pentru a plasa o comanda pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute. Mai mult, cine cumpara produse in valoare de minim 499 de lei beneficiaza si de livrare gratuita prin curier in toata tara.

Testeaza produsul

In schimb, cei care nu sunt hotarati sau nu se pricep si nu stiu ce model sa aleaga, se pot orienta catre showroom-ul iUni din Bucuresti unde au ocazia de a testa fiecare dispozitiv si sa fie consiliati de catre angajati, iar pe aceasta cale e mult mai usor sa fie luata cea mai inspirata decizie.

Leave a Comment