Obține un machiaj precis cu pensulele eyeliner de la Rainbow Glam

În acest articol îți arătăm cum să obții o linie de tuș perfectă cu pensulelele eyeliner de la Rainbow Glam. Dacă nu erai sigură de tot ceea ce poate face o perie conică ultrafină pentru aplicarea creionului de ochi, a creionului de buze sau pentru a corecta cele mai mici imperfecțiuni, răspunsul este unul destul de simplu: o aplicare precisă și uniformă.

Pentru a desena cele mai fine linii, ai nevoie de un set de pensule speciale. Acest tip de pensulă conică, ultrafină, te ajută să execuți cu precizie chiar și cele mai mici detalii. Mânerul triunghiular proiectat la comandă oferă un control suprem, iar firele de păr din fibre moi, ajută la întinderea machiajului pe pensulă, într-o cantitate optimă și necesară pentru o aplicare exactă.

„Linia de tuș” – alege arma perfectă

Folosește tușul de ochi cu mare atenție. Fii încrezătoare, dar mai ales calmă, și nu-l lăsa să creadă sub nicio formă că ești emoționată. Deși este fără îndoială cel mai intimidant produs din borseta cu machiaj, oricine poate ajunge să stăpânească arta tușului de ochi. Dacă urmărești sfaturilor noastre, vei obține un machiaj impresionant în timp record.

Zic să începem cu metoda clasică. În loc să desenezi o dungă „dreaptă” de-a lungul liniei genelor superioare, încearcă să aplici tușul cu pensula în câteva puncte. Acestea sunt apoi conectate în segmente individuale. Presiune mai mică = o linie mai dreaptă. Dacă ești una dintre persoanele care se enervează și șterg totul atunci când apare frustrarea, trebuie să înveți să-ți faci timp să greșești. Cu o perie de eyeliner specială, muna ta devine foarte simplă, iar dacă ai greșit, totul se rezolvă cu un fond de ten sau cu un corector.

Eyeliner-ul invocă nostalgia           

Liniile de tuș au fost tot timpul la modă, însă acum mai bine de 10 ani, au reprezentat pentru mulți dintre noi criteriul care stătea la baza oricărui machiaj reușit. În prezent, linia de tuș și-a pierdut o parte dintre adepții săi, aceștia alegând să poarte un make-up ceva mai strident doar la anumite evenimente. Însă, odată cu ridicarea restricțiilor și cu organizarea de festivaluri, linia de tuș a revenit din nou un „must have” pentru mulți. Festivalurile sunt evenimente unice, iar pentru mulți, make-up-ul este o parte integrantă a experienței. Indiferent dacă ai fost sau nu la un festival, suntem destul de siguri că știi exact ce înțelegem prin „locuri festive”! Dintotdeauna, festivalurile s-au dovedit a fi o inspirație pentru exprimarea liberă a frumuseții exterioare, iar linia de tuș este o parte integrantă a stilului. Indiferent că vorbim despre culori închise sau cele mai stridente nuanțe, un festival va știi întotdeauna cum să-ți scoată valoarea  și spiritul artistic la suprafață.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *