Caloriferele – o problema in design-ul interior

Sistemele de incalzire centrala sunt esentiale pentru aproape toata majoritatea locuintelor moderne. Foarte putine cladiri, care au fost special concepute pentru a retine caldura, se pot descurca cu o forma de sistem de incalzire. Indiferent daca locuinta dumneavoastra este incalzita central sau are incalzire individuala pentru fiecare camera, cel mai probabil caldura este emanata in casa cu ajutorul unui calorifer, care de cele mai multe ori, este la fel de vechi ca locuinta. Pentru improspatarea aspectului unei incaperi si pentru un plus de eficienta cand vine vorba de incalzire, o solutie o reprezinta oferta variata de calorifere de la Bricosteel.

In ceea ce priveste decorarea, majoritatea avem o relatie de dragoste si ura cu toate caloriferele din casa: le adoram pentru ca ne tin de cald, dar in acelasi timp dorim sa le smulgem de pe perete deoarece ocupa mult loc si nu par sa se potriveasca cu nimic din camera. Intr-o lume ideala, fiecare camera ar fi incalzite invizibil, prin instalatii in pardoseala, iar o alternativa la fel de buna este sa alegem un calorifer nou, pe care sa il integram in designul camerei. Din fericire, vei putea gasi o multime de calorifere de la Bricosteel, calorifere decorative menite sa aduca un plus de eleganta si stil.

Din ce in ce mai multi designeri de interior aleg in mod constient caloriferele decorative durabile si de inalta calitate pentru a fi folsite ca piese de rezistenta in designul unei bai, bucatarii sau a unui living.

Scoate in evidenta caloriferul

Din moment ce un calorifer capteaza atentia indiferent daca se doreste acest lucru sau nu, va puteti folosi de acest aspect pentru a-l transforma intr-un element central al incaperii. Alege unul din caloriferele impunatoare din oferta Bricosteel si alege sa il montezi intr-un loc neobisnuit, la capatul unei sali sau puneti la dispozitie un perete intreg si transformati astfel caloriferul intr-o piesa de arta moderna.

Alege calorifere in culori vii

Atat in ​​casele din zonele rurale, cat si in locuintele cu interioare moderne, culorile neutre de obicei sunt dominante. Daca acest lucru se întâmpla si in interiorul locuintei dumneavoastra, este absolut imposibil sa va ridicati radiatoarele la rang de arta. Alegeti calorifere in culori luminoase si cu siguranta vor atrage atentia.

Decorati-va armonios casa

Daca optarea pentru un calorifer in culori tipatoare nu reprezinta o optiune pentru dumneavoastra, atunci o combinatie de nuante si forme poate fi ceea ce cautati. Chiar si fara culori vii, caloriferele pot juca un rol creativ in interiorul locuintei dumneavoastra. De exemplu, alegeti unul proiectat cu linii simple si cu o nuanta usor mai deschisa sau mai închisa decat cea a peretelui, pentru a crea un contrast subtil si pentru a duce la obtinerea unui efect deosebit.

Leave a Comment