Banii pot aduce fericirea

Deși este un subiect destul de controversat, acest domeniu a luat amploare în ultimii ani, datorită listei foarte lungi de avantaje pe care le poate aduce cu sine ca job. Mai mult, ușor, ușor începe să nu mai fie considerat un subiect tabu și acest lucru se datorează faptului că populația alege să se autoeduce și să caute informații cu privire la ce presupune acest job și îl demitizează, separându-l de idea că ești nevoită, ca model, să întreții relații intime în schimbul unor beneficii financiare.

Foarte important de luat în calcul atunci când decizi să alegi acest drum este faptul că ai șansa să câștigi mult, fără prea mult efort.  Ce este mai plăcut decât să ai posibilitatea ca tu să decizi când, cât și unde să lucrezi? La Studio Safir nu vei avea stresul că trebuie să fii prezentă la job la 7 dimineața și nici că trebuie să stai să muncești 8 ore în continuu. Ai libertatea de a-ți crea singură programul, în funcție de priorități și de cât vrei să câștigi într-o anumită zi. Stabilești cât stai online, când intri și cu cine, fără presiuni externe.

Mai mult, fie că alegi să lucrezi de acasă, fie de la studio, ai certitudinea că fiecare secundă din conversația susținută cu fiecare client este confidențială, rămânând doar între voi doi. Nimeni altcineva nu vede și nu aude ce se întâmplă în acele momente, deci fără stres și fără rușine te poți simți în largul tău. De asemenea, ne dorim să realizăm sesiuni video securizate oriunde în lume, însă suntem foarte precauți și cu privire la identitatea și dorințele tale. Altfel spus, nu realizăm sesiuni video în zone populate de români tocmai pentru a limita riscul ca fetele să fie recunoscute, mai ales pentru cele ce nu își doresc acest lucru.

Mai mult decât atât, este un bun mod prin care să îți sporești încrederea în propria persoană și să îți întărești caracterul, dat fiind faptul că va trebui să ții piept tuturor părerilor care nu vor întârzia să apară. Dar acest lucru nu trebuie să stea în calea fericirii tale, deoarece tu ești cea mai importantă persoană din viața ta.

Dar, mai presus de toate aceste avantaje se situează factorul financiar. Unul dintre principalele avantaje pe care le are acest job în comparație cu marea majoritate este salariul extrem de motivant, cu mult peste media din România. În principiu, o tânără la început de drum poate câștiga minim 400 de Euro, urmând ca suma să crească succesiv odată cu dobândirea experienței. Astfel că, lunar, o fată poate ajunge și la un salariu de 4000 de Euro, la care se pot adăuga și multe alte cadouri și atenții din partea clienților care doresc să le facă fericite.

Leave a Comment