Baila în Barcelona cu Fabrica de Vacanțe!

Fiecare dintre noi suntem pur și simplu îndrăgostiți de specificul unei anumite țări cu tot ceea ce înseamnă ea, fie că ne raportăm la tradiție, obiective turistice, aspecte culinare sau poziție geografică. Astăzi, Fabrica de Vacanțe vă propune un city break în Barcelona, un oraș foarte iubit din Spania, care atunci când vine vorba de cele mai frumoase situri din Spania depășește capitala Madrid. Un city break în Barcelona este o idee foarte bună indiferent de sezonul în care alegeți să călătoriți, iar asta pentru că acest oraș vă oferă suficiente motive de a-l vizita chiar și atunci când ați putea crede că nu este suficient de atractiv.

Iată ce puteți vizita aici, dacă alegeți un city break în Barcelona!

  1. Sagrada Familia

Aici puteți începe aventura prin Barcelona și să vedeți lucrările de vis ale lui Antoni Gaudí. Bazilica lui este un proiect de o amploare și o ambiție incredibilă. Deși încă nu este terminată complet, atunci când turlele sale vor fi terminate, va fi cea mai înaltă clădire de biserică din lume și aproape că nu seamănă cu nicio structură religioasă pe care ai fi văzut-o. Sagrada Família combină mai multe stiluri arhitecturale, inclusiv modernismul catalan, Art Nouveau și goticul spaniol, dar capodopera lui Gaudí sfidează aceste tipuri de definiții atunci când priviți tavanul naosului, care vă va tăia respirația.

  1. Casa Battlo

O altă creație ilustră de-a lui Antoni Gaudí este Casa Battlo, care nu a fost creat de la zero, ci a fost o remodelare întreprinsă la începutul secolului al XX-lea. La fel ca toate lucrările sale, interiorul și exteriorul Casei Batlló au acea calitate impresionantă, cu puține linii drepte și o atenție uimitoare la detalii.

  1. Plajele din jurul orașului

Plajele de pe malul mării din Barcelona se întind pe kilometri întregi. Așadar, vor dura ore bune pentru a ajunge de la Barceloneta la Diagonal Mar pe jos, dar este o plimbare care te ajută cu adevărat să bucuri de frumusețea orașului. Cele mai cunoscute plaje, cum ar fi Sant Sebastià, sunt mai aglomerate, dar acest lucru este justificat aglomerația de magazine, baruri cu terase și locuri în aer liber.

Pe măsură ce vă deplasați de-a lungul plajei după portul olimpic, veți găsi ceva mai mult spațiu și mai mulți localnici de-ai locului.

În cele din urmă, chiar sus de Platja de Llevant se află noul și masivul mall Diagonal Mar, care revitalizează o fostă parte industrială a orașului.

Așadar, dacă vă gândiți la un city break în Barcelona în perioada imediat următoare, Fabrica de Vacanțe vă poate ajuta cu cele mai interesante oferte, pe care merită să le încerci, mai ales dacă îți place Barcelona, precum și tradiția din zonă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *