Alege un consultant InvestPoint si vinde-ti chiar acum proprietate la pretul pietei

Un consultant imobiliar detine mereu o serie cunoastere a pietei aferente domeniului sau de activitate, ceea ce ii permite sa evalueze o proprietate la vanzarre sau pretul de inchiriere) la valoarea corecta. Obiectivul sau este de a va ajuta sa vindeti sau sa va inchiriati casa cat mai repede posibil si la cel mai bun pret, prin limitarea negocierilor potentialilor cumparatori sau chiriasi. Alege un consultant InvestPoint si astfel vei reusi sa iti vinzi proprietatea la un pret care sa fie conform asteptarilor, dar mai ales conform dinamicii pietei imobilare. Consultanta imobiliara joaca un rol deosebit de important in momentul in care decidem vanzarea, inchirierea sau cumpararea unei proprietati. Concret, la inceput, un profesionist care iti ofera consiliere imobiliara se ocupa de redactarea anuntului prin care se intocmeste o caracterizare precisa si obiectiva a ceea ce esti dispus sa oferi.

Alege un consultant InvestPoint si poti sa iti gasesti rapid un cumparator pentru imobilul pe care il detii. De cealalta parte, daca esti interesat sa cumperi o proprietate, serviciile unui consultant te-ar putea ajuta sa obtii un pret foarte bun pentru ceea ce doresti sa cumperi sau chiar sa inchiriezi. Asta inseamna ca atunci cand incredintati o obiectivul de vanzare sau o sau de cumparare unui agent imobiliar, acesta cauta toate resursele necesare, lucrand in colaborare cu alti colegi, totul pentru a reusi sa indeplineasca cerintele clientului. Pe de alta parte, echipa InvestPoint va poate oferi si consultanta investitii, asta in cazul in care doriti sa va dezvoltati o afacere. Concret, consultanta in investitii va va ajuta sa puteti sa va stabiliti mai multe criterii dupa care o afacere se poate orienta in asa fel incat sa insemne un succes in viitor.

Revenind la InvestPoint, firma de consultanta imobiliara Bucuresti, aici veti putea intalni adevarati profesionisti in domeniul imobiliarelor. Munca sa este una asidua in unele momente ale colaborarii, pentru ca dupa ce v-a comunicat detaliile cu privire la vanzarea sau inchirierea proprietatii pe care o detineti, el colecteaza cererile de vizite, studiaza dosarele persoanelor interesate si selecteaza doar clientii care pot fi potentiali cumparatori. Scopul este acela de a evita pierderea timpului prin limitarea energiei din partea ambelor parti. De asemenea, aceasta consiliere achizitii imobiliare este un pas important si pentru cel care este dispus sa devina dezvoltator imobiliar, putand fi interesat de dinamica preturilor in aceasta directie.

In fond, rolul agentului imobiliar consta, de asemenea, in a va informa cu privire la obligatiile si drepturile pe care le aveti, de asistenta de care puteti beneficia, dar si sa va aduca toate sfaturile utile in cadrul unei vanzari, achizitii sau a unei inchiriere.

Alege un consultant InvestPoint si poti sa iti pui in aplicare planurile chiar acum!

Leave a Comment