Ai cumparat prosoapele adecvate pentru casa ta?

Sunt multe produse pe care le cumparam la intamplare, fara a tine cont de faptul ca unele pot fi mai mult sau mai putin calitative, astfel ca obisnuim sa le alegem pe primele care ne cad in mana in magazine. Aici pot fi amintite si prosoapele, despre care putine persoane stiu cat pot aduce cateva conditii mai bune, de la o atingere placuta, pana la o lunga durata de viata si o intretinere mai simpla.

Diferite materiale

Prosoapele pot fi confectionate din diferite materiale, de la bumbac, la vascoza sau modal, insa bumbacul este de departe cel mai popular, iar acesta poate fi de mai multe tipuri, de la cel egiptean, pana la cel turcesc, brazilian, organic sau microbumbac. Fiecare dintre acestea prezinta diferite avantaje, de care trebuie sa se tina cont atunci cand se va lua o decizie, iar CasaNewConcept propune o multime de solutii in acest sens.

Tipuri de fire

In acelasi timp, firul poate fi de mai multe tipuri, de la bumbacul pieptanat, la cel netors sau higro si, din nou, fiecare dintre aceste specificatii promit diferite conditii. De exemplu, in cazul primei optiuni prosoapele vor avea fibrele egale, ceea ce presupune o textura placuta la atingere, iar durata de viata este foarte mare, fiind o varianta populara in randul hotelurilor si pensiunilor. O alternativa mai accesibila e reprezentata de firele netoarse, care sunt mai putin pufoase, insa se dovedesc foarte placute la atingere si absorb foarte bine umezeala.

Dimensiunile potrivite

Bineinteles, la CasaNewConcept se gasesc mai multe tipuri de prosoape din bumbac, iar acestea sunt disponibile in diferite marimi, motiv pentru care unele se dovedesc a fi ideale in baie, in timp ce altele sunt potrivite pentru bucatarie, incepand de la cele mai mici si pana la cele mai mari, care pot fi folosite si atunci cand mergem la plaja.

Modele si optiuni

Totodata, si modelele sunt variate, astfel ca unele sunt simple, intr-o singura culoare, pe cand altele vin cu diferite texturi si design-uri, pentru a se potrivi de minune in toate conditiile in care sunt folosite aceste prosoape.

Preturi corecte

Asadar, acceseaza CasaNewConcept, iar pentru ca acesta e un magazin online foarte bine dotat, vei observa faptul ca e mai comod si mai simplu ca niciodata sa gasesti prosoapele pe care le preferi, fara sa pierzi timpul prin magazinele obisnuite. Astfel, pe langa economiile de timp, te vei bucura si de faptul ca preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele fiind, din nou, mai mici decat cele practicate in magazinele fizice. Totodata, cine comanda produse in valoare de minim 399 de lei CasaNewConcept va beneficia si de livrare gratuita prin curier pe intreg teritoriul tarii, motiv pentru care merita sa accesezi acum site-ul.

Leave a Comment