Intra pe blogul Paradisul Verde si afla proprietatile laptelui de cocos

Laptele de cocos poate să înlocuiască laptele de vaca care este folosit atât în preparatele dulci cât și în cele sărate. Laptele de cocos este un remediu excelent pentru organism asa ca intra pe blogul Paradisul Verde si afla proprietatile laptelui de cocos.

Conține fier, calciu, sodiu, magneziu, fosfor, seleniu, vitaminele A, D, E, C, vitamine din complexul B, acizi grași Omega 3, 6, 9, aminoacizi, care furnizează organismului energie, este ușor de digerat, bogat în fibre fapt care induc senzația de sațietate, controlează apetitul, ideal pentru lupta cu kilogramele în plus, datorită conținutului de magneziu ajută la menținerea tensiunii arteriale normale, calmează nervii, reduce contracția mușchilor, îmbunătățește raportul dintre colesterolul bun și cel rău, este benefic pentru buna funcționare a tiroidei, scade riscul bolilor de inimă.

Laptele de cocos, previne anemia, datorită conținutului ridicat de fier, datorită vitaminei C, menține sistemul imunitar sănătos, relaxarea mușchilor și a nervilor, se datorează grupului de B-uri și magneziu, conținutul de fosfor ajută la menținerea sănătății oaselor, a dinților, micșorând riscul apariției cariilor și îmbolnăvirea gingiilor.

Acidul lauric din laptele de cocos are proprietăți antibacteriene, antivirale și antifungice, pentru ca este un lapte vegetal, este recomandat persoanelor alergice la lactoză.Acesta este asociat cu mentinerea unui nivel optim de colesterol si ajuta in mentinerea sanatatii inimii.

Datorita continutului bogat in minerale importante pentru circulatia si reglarea sangelui, laptele de cocos este benefic si pentru mentinerea vaselor de sânge elastic. Magneziul combate stresul si tensiunea musculara, stimuleaza circulatia, fiind important pentru prevenirea atacurilor cardiace.

Laptele de cocos hraneste membrana digestiva datorita electrolitilor si grasimilor sanatoase, imbunatatind sanatatea intestinelor si prevenind afectiuni precum sindromul intestinului iritabil.Continutul de fier din laptele de cocos nu este foarte mare, dar cu toate acestea, acesta contribuie la o dieta echilibrata si previne anemia.Cantitatea de grasime din laptele de cocos incetineste ritmul eliberarii zaharului in sange, reusind astfel sa controleze nivelul de insulina si sa previna cresterea brusca a nivelului zaharului sau, chiar, aparitia diabetului.

Trigliceridele din laptele de cocos reduc inflamatia, asociata cu afectiuni dureroase precum artrita sau durerile de incheieturi sau musculare.

Laptele de cocos conține acid lauric și acid capric, care au proprietati antibacteriene, antifungice și antivirale.

Pe langa hidratarea pielii, laptele de cocos ajuta si la reglarea umiditatii.De asemenea utlizarea lui in exterior organismului, pe pielea din jurul ochilor ajuta la preventia ridurilor fine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *